Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се развика на репортер от в.

...
Лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ се развика на репортер от в.
Коментари Харесай

Карадайъ нападна репортер на `Капитал` в кулоарите на парламента |

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ се развика на репортер от в. " Капитал " в коридорите на Народното събрание поради   " лъжлива " по думите му публикация. 

" Вие ми лепите етикети, имам право да кажа, че лъжете! ", разкрещя се водачът на Движение за права и свободи. Карадайъ се обърна към публицистите, станали сивдетели на сцената: " Тя лъже! Вие знаете, тя лъже! ". 

В публикацията, разгневила Карадайъ, се твърди, че огромната мощ на върхушката в Движение за права и свободи е връзката с Русия. В текста се споделя, че съветските ползи в България са се разгърнали най-бурно след приемането на страната ни в Европейски Съюз, по време на ГЕРБ, " управлявали най-дълго в очевиден и неофициален съюз с партията, провъзгласила се за стожер на правата и свободите ".

Днес Карадайъ показва изключително грубо държание към парламентарния кореспондент на " Капитал " Велина Господинова, като се разкрещя и след това на няколко пъти прекъсна нейни диалози с народни представители. 

Докато журналистката разговаряше със съпредседателя на " Зелено придвижване " Владислав Панев, водачът на ДПС им подвикна:  " Тя лъже, знаеш, Панев! ". Малко по-късно Мустафа Карадайъ се скара на депутата от ГЕРБ Тома Биков, който говореше с репортерката:  " Биков, няма да говорите с нея, тя лъже! ".

Впоследствие репортерът от " Капитал " изясни пред сътрудниците си, че през последните седмици Карадайъ на няколко пъти си е разрешавал сходно жестоко държание, само че през днешния ден е минал границите. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР